BORETTSLAGETS
GAMLE SIDER
         
For oppdatert informasjon, gå til Vibbo
Hovedside
Husordensregler
Vedtekter
Styret
Vaktmester
Informasjon
Kontakt
Vaskeriene


 
Rundskriv 1/2010
Publisert  30.06.10
Sist endret  30.06.10
Styret 2010-2011
10. juni ble følgende styre valgt:
LederTerje Braathen
NestlederJo Ryste
SekretærVidar Berget
Styremedlem   Reidun Lundmo
StyremedlemAndreas Stokstad
VaraLinda Nyhrén Hansen
VaraFrancois Xavier Pons
VaraFrøydis Løwe
VaraFredrik Wibe


Generalforsamling 2011
Generalforsamling 2011 vil bli avholdt i første uke av juni (med forbehold om ledig lokale). Av hensyn til styrebehandling og trykking av innkalling må forslag til generalforsamlingen være styret i hende senest på mandag etter påske.

Brannsikkerhet
Vi ber om at alle sjekker batteriet i røykvarsler, og at man vender brannslokningsapparatet opp ned et par ganger, slik at ikke pulveret ikke stivner.

Fotballsparking
Vi er så heldige å ha store, fine grøntområder på Etterstad. Det er derfor vanskelig å forstå hvorfor barn skal behøve å spille fotball helt inne ved husveggene og mellom andre folks biler. Vi ber om at alle foreldre snakker med sine barn om dette. Det kan fort bli dyrt hvis fotballen treffer en bil.

Grilling
Vi er glade for at utegrillene på lekeplassen blir mye brukt. Imidlertid er det noen som setter igjen poser med søppel - antagelig når søppelkassene er fulle. Måkene sørger så for å spre innholdet utover. Det skulle ikke være urimelig anstrengende å ta med seg matavfallet til søppelsjakt eller container, for å ha det fint og ryddig på lekeplassen også ved neste besøk.

Risting av tepper
Fra tid til annen kommer det fremdeles klager på risting av tepper fra balkong. Vi har vanskelig for å forstå hvordan de som gjør dette tenker. Er teppet så rent at det kan ristes uten å være til sjenanse for naboen, så legge det tilbake på gulvet. Da er det mer enn rent nok til å ligge på stua. Det finnes stativ til teppebanking flere steder i borettslaget.